اخبار منطقه آزاد ماکواقتصادی

مدیربازرگانی سازمان منطقه آزاد ماکو؛
صادرات ۲۳۴ میلیون دلاری کالا و خدمات از منطقه آزاد ماکو

به گزارش خبرماکو، مدیر بازرگانی سازمان منطقه آزاد ماکو از صادرات ۲۳۴ میلیون دلاری کالا و خدمات از این منطقه در سال ۱۴۰۱ خبر داد.

علی قنبری روز یکشنبه در گفت و گو با حبرنگار خبرماکو اظهار داشت: در سال گذشته بیش از ۲۲۳ میلیون دلار صادرات خدمات و ۱۰ میلیون و ۶۸۰ هزار دلار صادرات کالا از منطقه آزاد ماکو صورت گرفته است.

وی در ادامه با بیان اینکه در سال گذشته قریب به ۲۹ میلیون دلار صادرات مجدد از منطقه آزاد ماکو انجام شده است، افزود:‌ در این مدت ۸۷۶ پرونده ثبت سفارش بررسی شده که برای این تعداد بالغ بر ۴۵ میلیون دلار ارز تخصیص یافته است.

مدیر بازرگانی سازمان منطقه آزاد ماکو از صدور ۲۰۱۰ مجوز فعالیت اقتصادی در سال گذشته توسط سازمان منطقه  آزاد ماکو خبر داد و اظهار داشت:‌ همچنین در سال گذشته ۲۷ جلسه کمیسیون نظارت اصناف در شهرستان های ماکو، شوط و پلدشت تشکیل شده است.

قنبری اضافه کرد: در سال گذشته ۷۹۲ مجوز ثبت شرکت از سوی سازمان منطقه آزاد ماکو نیز صادر شده است.

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک + 14 =

دکمه بازگشت به بالا